Terug

Important! - Out of Stock - We currently do not have stock of the products in our online store.

Betalingsmogelijkheden

Het factuurbedrag en alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW. Op BigBasket.nl is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

  • iDEAL, Mollie, PayPal
  • Creditcard
  • Zelf een overboeking doen

iDEAL, Mollie, PayPal

Vertrouwd en eenvoudig internetbankieren voor de aangesloten Nederlandse banken.

  • Betalen mogelijk zonder registratie
  • Snel en eenvoudig met internetbankieren
  • Direct inzichtelijk of betaling is gelukt

Creditcard

Betaling is mogelijk met Visa of Mastercard. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Zelf een overboeking doen

Het is mogelijk het openstaande bedrag zelf over te maken, zonder iDEAL. Kies tijdens het bestellen voor de betaalmethode "Zelf een overboeking doen". Na de bestelling ontvang je een e-mail van onze financiële partner met daarin een betaallink. Daarin in staan alle gegevens om een overboeking te doen. Let op: na ontvangst en verwerking van de betaling door onze financiële administratie, wordt de bestelling verzonden. Houd rekening met een vertraging van 1-3 werkdagen.

Op factuur betalen

Om achteraf op factuurbasis mogelijk te maken heb je een 'BigBasket account' nodig. Je hebt dan 14 dagen om de factuur te voldoen. Als je nog niet aan hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen.

Bij de tweede herinnering wordt €15,00 aanmaningskosten in rekening gebracht. Elke bestelling met de betaalmethode achteraf betalen wordt bij ons gecheckt, ook als je al een account hebt.

Wij behouden ons het recht voor zonder opgave van redenen je deze betaalmethode niet aan te bieden. Dit is afhankelijk van het resultaat van de toetsing van je gegevens. Je kunt dan gebruik maken van een andere betaalmethode zoals in bovenstaande aangegeven. Heb je vragen? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice door te bellen naar +31 (0)85-0133-111.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »