• Groeiend assortiment en aanbiedingen
  • Voor kleine & grote hoeveelheden
  • Bekend met FMCG merken & producten

Verzenden & Retouren

Logistieke Service Partner

BigBasket Europe besteed haar opslag, logistiek en orderverwerking uit aan NXT eCommerce Solutions Europe B.V., een internationale e-commerce enabler gespecialiseerd in het activeren van de online verkopen van FMCG merken / producten en e-commerce fulfilment diensten.

Standaard verzending met PostNL (TNT)

Wij verzenden je bestelling altijd in een pakket zodat je deze met een Track & Trace code kunt volgen. Wanneer je pakket wordt verzonden, ontvang je een e-mail met de Track & Trace code. Vanaf dat moment kan je het pakket volgen. Bestelling voor 15u geplaatst kunnen de volgende dag geleverd worden in Nederland & Belgie tenzij anders aangegeven staat bij het product.

Wanneer er een 'uiterlijke' bezorgdatum gecommuniceerd wordt doen we er alles aan je pakketje zo spoedig mogelijk te verzenden. Uiteraard heb je het op de uiterlijke bezorgdatum zeker in huis.  Wil je zeker zijn van een bepaalde bezorgdag? Dan kun je zelf een specifieke datum in de toekomst kiezen.  PostNL bezorgt 99% van de pakketten op het aangevraagde tijdstip.

Ben je niet thuis?

PostNL biedt het pakket 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan kijkt de bezorger of je buren het pakket aan willen nemen en laat de bezorger een briefje achter met daarop het adres waar je pakket bezorgd is. Zijn je buren ook niet thuis dan wordt je pakket naar een PostNL afhaalpunt gebracht. Op het briefje wat de bezorger achter laat staat het adres waar je het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het PostNL afhaalpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar BigBasket Europe.

PostNL pakket afhaalpunt in Nederland

Je kan kiezen uit meer dan +3000 winkellocaties die vaak ook op zaterdag en in de avonduren open zijn. Hiermee bepaal je zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Aan de hand van je postcode wordt de dichtstbijzijnde Pakket afhaalpunten getoond. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het Pakketpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar BigBasket Europe.

Tijdskader bezorging

Onderstaand een overzicht van de bezorgdagen in Nederland in samenwerking met PostNL. Maandag t/m vrijdag voor 15:00 besteld, is binnen 48 uur in huis. 
 
Het onderstaande schema wijkt af bij extreme drukte en feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw en Belgische nationale feestdagen.
 
Besteld voor 15u op Bezorgd op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag donderdag
Donderdag  Vrijdag

Vrijdag tot 15u

Zaterdag of Maandag

Zaterdag Dinsdag of Woensdag
Zondag Dinsdag of Woensdag

 

  • Bezorgtijden zijn gebaseerd op de service van PostNL. Dit geldt voor 99% van de pakketten.
  • Voor België gelden andere bezorgtijden.

Bezorging & hygiëne

Het coronavirus houdt ons flink in de greep. Om u gerust te stellen, het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Je ontvangt je bestelling daarom zoals je van ons gewend bent.  We houden je per e-mail op de hoogte van de status van je bestelling.

Contactloos bezorgen
Pakketten worden niet meer overhandigd door postNL. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.